Foto Andreas Belanner

En nyskriven föreställning om mod – i och utanför en rosa och orange rustning. Om den stora världen utanför, som är ny och spännande och den trygga världen därinne, som Rut känner till.

Vem är Rut om hon stannar där inne? Vem är hon om hon tittar ut? Och om hon tar hela klivet ut blir hon en annan då? Är alla tår och fötter och fingrar med på resan? Kommer ljuden bli annorlunda? Kommer rörelserna bli likadana? Kommer andra titta på henne? Det frasar och gnistrar och ploppar och blippar runt Rut. Ett litet kliv för mänskligheten men ett stort kliv för Rut. Precis som alla steg utanför lådan är för alla människor.

TITTA UT RUT är en föreställning i det lilla formatet inbäddad i färg och form, poesi, humor, och musik. För de allra minsta.

RUT – Ulrica Flach

Regi – Sara Klingvall, Manus – Åsa Björklund, Scenografi/kostym – Heidi Saikkonen, Musik – Ulrica Flach, Grafisk design – Amanda Erixån Foto – Andreas Belanner

Info
För de minsta 0-3 år och deras vuxna. Arrangörer kan välja att boka en föreställning för t.ex 0-18 månader om så önskas.

Ålder: 0 – 3 år
Längd: 20 min
Pris: 7 000 kronor per föreställning. 10 000kr för två föreställningar, samma plats och dag.
Publikantal: 20 barn
Turnéinfo:
Spelyta: 4 m djup x 4 m bred i pandemitider. Annars 3 x 3 m.
Takhöjd: 2,40
Mörkläggning: inget krav
Elkrav: vanliga kontaktuttag